2% z Vašich daní

2%  z Vašich daní

Darujte prostredníctvom Liptovského Anjela 2% z Vašich daní tým, ktorý to naozaj potrebujú.

Pomoc pre Lisu

Pomoc pre Lisu

Zbierka na rehabilitáciu pre Lisu z Ukrajiny

Podporujú nás :

Podporujú nás :

Rodina č. 14

Pani Dášku nám odporučilo sociálne oddelenie MÚ. Skromná rodinka s dvoma malými deťmi vo veku 5 a 10 rokov, ktorá napriek veľkej chudobe prosila o pomoc iba s prerábkou kúpeľne. Keď sa však partner pani Dášky ocitol vo väzbe pre napadnutie svojich najbližších, čo negatívne ovplyvnilo nielen psychický chod rodiny ale i finančný, potrebovali pomôcť s platbami na energie a stravou. Pani Dáška síce brigádovala, no musela odpracovať i dlh za svojho partnera a tak zo svojho skromného príjmu na začiatku nedokázala uhradiť všetko potrebné a zabezpečiť aspoň skromný chod domácnosti. Pani Dáška denne bojuje za lepší život – nemusí byť prepychový – len nech je dôstojný.

Potešme ich na Vianoce 2017 : I napriek tomu, že pomoc pre p. Dášku je už z našej strany ukončená, prihovárame sa za nich, drahí priatelia. Keď sme s Dáškou hovorili naposledy, so smútkom povedala, že sa jej pokazila práčka 😥 . Ak ju dá opraviť…., 🙁  …na darčeky už veľmi neostane.

Možno ešte typ na darček pre túto rodinku… p. Dáška, pri starostlivosti o svoje 2 deti (teraz už chlapec 12 r. a malá školáčka má 7r.), a v snahe zabezpečiť príjem do rodiny, nestihne piecť.  Preto, oslovujeme Vás, milé gazdinky, obdarujte túto rodinku pravými domácimi vianočnými koláčmi – tie by iste urobili Vianoce výnimočnými.

Ak sa rozhodnete pomôcť, kontaktujte nás správou na mail prípadne na facebook:

mail@liptovskyanjel.sk

https://www.facebook.com/LiptovskyAnjel/

Prisľúbená pomoc na Vianoce:

pán Pavol R. daroval pre rodinku skoro novú práčku …. rodinka posiela veľké ĎAKUJEME… a my z Lipt. anjela ďakujeme tiež za túto rodinku… 🙂

pani Simona – venuje rodinke vianočné koláče…. takže… v rodinke nebude voňať len práve oprate prádlo, ale koláčiky zo stola…. krásne ďakujeme p. Simona… 🙂

Komentáre sú uzavreté.